Phytomer

Oppdag behandlingene som fytomer kan gjøre for deg i vårt sentrum og ta med deg den som passer deg best.

Få utvilsomt mykere, fastere og tonet hud med Phytomer Acti-Gene Contoured Cellulite Reducer Bi-Gel. Gelet er beriket med marine ingredienser, og det har vist seg å redusere tegnene på cellulitter og svimmel hud.

Phytomer Body Blur Shaka Ultra Smoothi Contouring Lotion er en vannolje-pulver-lotion som reduserer cellulitt fra strenge områder. Cellulitter og noe synlig fett fra kroppen blir borte med en gang. Ved å bruke daglig vil det glatte bort eventuelle ujevnheter, så vel som å raffinere livet og lårene. Phytomer Body Blur Shak Shaka Ultra Smoothing Contouring…

CC CREME SPF2 phytomer

CC Creme SPF20 er solkrem med farge. Effektiviteten av en behandlingskrem og magi av sminke, krem blandet sammen i en smeltet tekstur, med 100% naturlig resultat. Det er en ansiktskrem som passer for alle farger.

Denne kremen er spesifikk til cellulitt og appelsinshud. Kan brukes dag og natt på alle hudtyper borsett fra de som er gravide. Trenger ikke å massere så mye pga sin supertynn tekstur.

Krem ideell for øyne, akne, rynker og pigmentering. Funker mot dehydrering, tretthetstegn, pigmenteflekker, kjedelig og irritert hud. Kan brukes dag og natt før solkrem.

Fløyelsmyk beroligende KREM Sensitive Skin Cream En fantastisk myk “drømmende krem” for sensitiv hud, dette smelte-på-hudkrem, formulert med Marine Spring Water, etterlater huden myk og beskyttet. Det reduserer rødhet og lindrer ubehag av tørr hud.

Rynke krem Still Rynker krem Resultatet av avansert vitenskapelig forskning i Phytomers Laboratorier, inneholder denne kremen en “high-tech” aktiv kompleks designet for å optimalisere de naturlige funksjonene i huden stamceller, eksperter i huden fornyelse. Det jevner rynker og densifies vev å produsere spektakulære, ungdommelig resultater. Ansiktet vises inntil 8 år yngre på bare én måned *

GLYCOLIGHT NATTKREM
Glycolight nattkrem er den første kremen som er spesielt til nattbrukt. Det hindrer at fett blir på kroppen som fettcelene og appelsinshud. Forenkler at fett blir borte på dagen.

“Flash Hydratant 12h” Lys Fuktighetskrem Denne lette kremen med en fløyelsmyk finish gir en “forfriskende boost” effekt for en frisk og fuktet hud hele dagen lang *

Dette ultralett silkeaktig væske leverer intens og varig hydrering for lyse, synlig mykere og glattere hud

Global Anti-Aging Nourishing Cream. Phytomer forbundet XMF, et marint sukker høyteknologisk, med vell av en relipidante marin olje med en høy naturlig konsentrasjon i omega-3 kremaktig og ultra behagelig, denne fløte “ytre hud” glatter ut rynker i en time *. Huden blir med en fine tekstur og tørr hud mykhet og komfort av småerte om…

Peeling og fettfjerning krem samtidig. Vurderer fett, celullitter og strekkemerker bare med en produkt. Sparer tid og penger. Man ser effekt etter 28 dager. Kan brukes dag og natt eller kombinerer med en annen krem.

En kremet og fluffy krem ​​som fukter, uskarper eksisterende flekker og tydelig lyser huden. Reduserer overflaten og pigmentering av flekker ofte knyttet til aldring av huden eller gjentatt soleksponering. White Lumination SPF 15.

Denne hyperaktive behandlingen hjelper huden å motstå hudstammer knyttet til vektvariasjoner. Det forbedrer omstillingen av bindevev, celleregenerering og favoriserer forebygging av nye strekkmerker. Huden er synlig glattere og penere.

White Lumination Krem til pigmentemerker og solskader. Kan brukes dag og natt. Kan kombineres med Krem Revelation Lumiere.