Om personvern

Personvernerklæring​

Håndtering av persondata hos Sweet Beauty Oslo AS

Ditt personvern er viktig for oss hos Sweet Beauty Oslo AS. Vi tar det derfor meget seriøst hvordan de data som blir innhentet om deg lagres og håndteres på en trygg og sikker måte, og at det skjer i tråd med lovene om personvern som gjelder i Norge.

Denne informasjonsteksten forklarer hvordan Sweet Beauty håndterer dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har. Dette gjelder deg som:

  • Er eksisterende kunde av Sweet Beauty som kjøper produkter eller behandlinger hos oss
  • Besøker vår hjemmeside eller våre plattformer på sosiale medier
  • Deltar i markedsundersøkelser eller kundeundersøkelser
  • På annen måte kommuniserer med oss for eksempel per telefon, e-post eller kontaktskjema på hjemmesiden

Vi oppmuntrer deg til å lese igjennom informasjonen nøye. Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å kontakte oss, hvordan fremgår nedenfor.

Sweet Beauty Oslo AS (org nummer 818 666 292) er ansvarlig for den behandlingen av personopplysninger som gjøres av oss.

Hva er personopplysninger?

Persondata er all informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til, kobles til deg for eksempel, navn, e-post adresse, telefonnummer, IP adresse, fødselsdato, samt kjøps- og behandlingshistorikk.

Sensitive persondata er informasjon som helsetilstand, allergier, medisinering og hudtype.

På hvilket lovlige grunnlag behandler Sweet Beauty dine personopplysninger?

All behandling av personopplysninger som Sweet Beauty utfører er enten nødvendig for å utføre hudpleie behandlingen (vår avtale med deg), for å oppfylle lover som regnskapsloven, bokføringsloven og helsepersonnelloven eller etter samtykke fra deg.

Hvor lenge sparer vi dine personopplysninger?

Dine personopplysninger lagres så lenge det er nødvendig for å utføre tjenesten til deg, så lenge vi regner kundeforholdet som aktivt eller så lenge det er påkrevd i henhold til lov. Deretter slettes eller anonymiseres dine data slik at de ikke kan kobles til deg.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

Sweet Beauty og våre underleverandører bruker etablerte IT hjelpemidler for begrenset og passord beskyttet tilgang til kunde database, kryptering, skylagring og backup av data, brannmur og virusbeskyttelse. Vi har etablerte rutiner og opplæring for å sikre dine data.

Hvor får vi dine personopplysninger fra?

Dine personopplysninger som Sweet Beauty behandler kommer fra:

  • Vårt online booking system
  • Fra kunde journal skjema du fyller ut ved behandling på klinikken
  • Kundejournal som føres av din hudpleier og helsepersonell for å administrere ditt kundeforhold og gi deg best mulig og tilpasset behandling.
  • Annen person som booker time på dine vegne eller som gave
  • Kontaktskjema på våre hjemmesider om du benytter dette
  • Gavekort leverandør som selger gavekort til bruk på vår klinikk
  • Betalingsterminal om du benytter dette ved betaling
  • Din datamaskin eller telefon når du benytter våre digitale kanaler og sosiale medier, ved lagring av informasjonskapsler, eller IP adresse. IP addresser blir lagret på en slik måte at de ikke kan spores tilbake til en spesifikk person, men brukes til aggregert og anonymisert statistikk

Hvem ser dine personopplysninger?

Sweet Beauty selger aldri dine personopplysninger. Vi deler kun opplysninger med underleverandører som utfører følgende tjenester. Disse er underlagt databehandler avtaler som regulerer ansvar og begrenser bruken av persondata:

  • Booking system, journal system leverandør som innhenter ditt navn, kontakt informasjon, behandlings og kjøps historikk og som tilbyr IT teknologiske løsninger
  • Økonomi system leverandør – omsetnings rapporter inneholder ditt navn og kjøps historikk slik det er påkrevet i lov.
  • Inkassobyrå – ved salg mot kreditt og uteblitt betaling blir dine kontaktdetaljer og faktura detaljer oversendt og kravet håndtert av inkassoselskap.
  • Gavekort leverandør
  • Hjemmeside administrator – kontakt skjema på våre hjemme sider er lagret på server hos web-administrator som har rutiner for regelmessig sletting av slike henvendelser. Henvendelsene blir videreformidlet til vår e-post server og lagret så lenge det er relevant for å levere tjenesten. Bruker også informasjonskapsler for å analysere bruk av siden og videreutvikling av vår hjemmeside forbedret kundeopplevelse
  • Markedsførings rådgiver – bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av siden og anonymisert aggregert informasjon om våre kunder som kombinert med profil fra sosiale medier gir informasjon om geografisk og demografisk data planlegger, genererer og administrerer markedsføring i sosiale kanaler.
  • E-post server: vi bruker blant annet e-post for å svare på henvendelser
  • Bank – ved bruk av bankaxept eller kredittkort vil finans institusjonen motta betalingsinformasjon om deg. Disse institusjonene er underlagt offentlig pålagt taushetsplikt i lov.

Cookies (informasjonskapsler)

sweetbeautyoslo.no benytter informasjonskapsler (cookies) for å samle inn statistikk. Dette er anonymisert og aggregert data om din bruk av våre nettsider og samles inn for å optimalisere behandlingstilbudet vårt og brukervennlighet av sidene.

Informasjonskapsler kan spore internettbruken din, men vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. De aller fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler.

Alle som besøker et nettsted, skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling.

Du har rett til å motsette deg elektronisk markedsføring

Sweet Beauty benytter etter samtykke din e-post adresse eller mobilnummer for å presentere tilbud og rabatter til deg. Denne preferansen gjør du ved etablering av din online booking profil ved første innlogging, gjennom samtale med din hudpleier eller kunde skjema forut for behandling. Du kan når som helst endre din preferanse i samtale med din hudpleier ved å kontakte oss på info@sweetbeautyoslo.no eller i din online booking profil.

Se også informasjon om informasjonskapsler over.

Rett til innsyn, rettelse, portabilitet og sletting

Du har rett til å vite hvordan vi behandler dine data, og har rett til innsyn i hvilken informasjon vi har lagret om deg. Dette er blant annet for å gi adgang for å rette og komplettere ufullstendige opplysninger. Du har også begrenset rett til å flytte dine persondata til en annen organisasjon. Du har rett til sletting så lenge vi ikke er påkrevet i lov å lagre informasjon om deg, dette inkluderer blant annet helsepersonell loven for medisinske hudpleie behandlinger, samt bokføringsloven.

Kontakt informasjon

Ønsker du å vite mer kan du henvende deg til din hudpleier, eller kontakt daglig leder og data sikkerhetsansvarlig ved info@sweetbeauty.no. Vi utleverer ikke informasjon uten at offentlig godkjent legitimasjon fremvises.

Om du mistenker at informasjon om deg ikke er behandlet i samsvar med personvern loven ber vi ta kontakt med oss. Du har også rett til å rette slike henvender til Datatilsynet.

Denne siden ble sist oppdatert 30 Juni 2018.

Ønsker du å vite mer kan du henvende deg til din hudpleier, eller kontakt daglig leder og data sikkerhetsansvarlig ved info@sweetbeauty.no. Vi utleverer ikke informasjon uten at offentlig godkjent legitimasjon fremvises.

Om du mistenker at informasjon om deg ikke er behandlet i samsvar med personvern loven ber vi ta kontakt med oss. Du har også rett til å rette slike henvender til Datatilsynet.

Denne siden ble sist oppdatert 30 Juni 2018.