Profhilo

PROFHILO

Profhilo er en injeksjonsbehandling som passer perfekt til deg som vil se yngre ut i både ansikt, hals og decolette. Men kan også brukes på andre områder som hender, armer eller kne. Gir fuktighet og strammer huden opp uten å øke volum på huden.

Hva inneholder Profhilo?

Profhilo er hyaluronsyre med to forskjellige strukturer. Den enne gir fuktighet og stimulerer foryngelse av huden, og den andre forbedrer struktur på huden som lifting behandling. Lang varighet. Forskjellen mellom Profhilo og andre produkter med hyaluronsyre er at Profhilo gir maks fuktighet uten å øke volum på huden på uønsket områder.

Hvor lang tid tar behandling?

Selve behandling tar ca 10 minutter. Men vi setter opp en time behandling på 30 minutter når du bestiller time hvor vi snakker om forventinger og alt du kan lure på.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Mins bør man ta 2 behandlinger. Noen ganger er nødvendig en tredje behandling også.

Er det vondt?

Nei, du skal nesten ikke skjenne på stikk.

Skjem bort kroppen din med en skjønnhetsbehandling tilpasset din stil

Kan man gå direkte på jobb etter Profhilo?

Ja, du kan få behandling uten å endre på dagensrutiner. Vi kunne kalle Profhilo “lunsj behandling” siden det tar kort tid og ingen nedetid.

Resultater

Du vil se resultater etter hvert fra to uker etter den første behandlingen.

Hvem kan få Profhilo?

Det passer perfekt til alle mellom 30-60 år. Yngre en 30 åring anbefaler ikke (det finnes andre behandlinger som blant annet mesoterapi og kjemisk peel som kan gi mye glød til huden.