HVORDAN FÅR MAN FJERNE MAGEFETT ETTER FØDSEL

HVORDAN FÅR MAN FJERNE MAGEFETT ETTER FØDSEL

HVORDAN FORBEDRE MAGEN ETTER FØDSEL.

ER DET MULIG Å FJERNE MAGEFETT?

Ja, Det er mulig å få tilbake magen man hadde før et svangerskap, men jeg tror de fleste kvinner vil merke en liten forskjell.

Magefett og løss hud på magen er en problem flere kvinner har etter fødsel.

Uten hjelp blir litt vanskelig å bli kvitt av magefett og endra vanskeligere å stramme huden opp.

Vi har noen tips dere kan gjerne følge med.

KOSTHOLD

Etter fødsel og hvis man ammer blir man veldig sultne og lett at man spiser mye karbohydrater. Når man tenker på fettfjerning det er mye bedre å øke mengden av proteiner og spise mindre karbohydrater.

Så øk inntaket av proteiner, få i deg karbohydrater bestående av mer grønnsaker fremfor knekkebrød og en moderat mengde fett. For å få i deg mer proteiner er magert kjøtt, hvit fisk og melkeprodukter som skyr, cottage cheese og mager kesam gode kilder.

Fint også drikke mye vann og noe som hjelper å skylle ut toksiner. Dette kan være rød elle grønn te for eksempel. Sitron vann med ingefær fungerer også fint.

TRENING

Det finnes treningseksperter som har spesialisert seg på opptrening etter fødsel, og er sertifisert mammamage-trener. De kan hjelpe deg å  komme tilbake i form etter fødselen.

De anbefaler å starte med øvelser for de dype bukmusklene, samt bekkenbunnen. De ytre magemusklene, de vi gjerne kaller for sixpacken, kan du fokusere på senere.

Noen øvelser som styrker og strammer magen:

·        Mageinndrag på alle fire

·        Knebøy inntil vegg

·        Dynamisk sideplanke

·        Bensenk på rygg

·        Bekkenhev

·        Knip og slipp

BEHANDLINGER VED SPESIALISTER

Det finnes flere kroppsbehandlinger som kan hjelpe deg med magefettet og løsshud etter fødselen.

·        Lipolaser permanent fettfjerning: Det er en behandlingsteknikk for fjerning av uønsket fett. Den diodo laser går inn til fettcellene og ødelegger cellemembranen på en ufarlig måte for de øvrige cellene i kroppen. Deretter fettet skylles ut med hjelp av lymfesystemet over de neste 2-3 dager. Under processen har man økt fettforbrenning. Man ser effekt etter noen uker fra første behandling. Passer bra i kombinasjon med andre kroppsbehandlinger som lymfedrenasje, vakuum, radiofrekvens eller mesoterapi. Har ingen bivirkninger og er helt smertefritt.

·        Vakuum: øker blodsirkulasjonen og virker varmende og oppløsende på stramt bindevev. Dette bettyr at det er meget effektivt mot appelsinhud eller cellulitter. Det er en måte å skape undertrykk i huden på. Det kan være effektivt på områder som har dårlig blodsirkulasjon. Det er effektivt dersom du har væskeopphopninger i huden – noe som vi til daglig kaller appelsinhud eller cellulitter.

·        RadioFrekvens: for å stramme opp løs huden. Ved å varme opp huden stimulerer fibroblastene, colagen og elastine fibre i huden. Samtidig øker RadioFrekvens blosirkulasjon og lymfesirkulasjon. Man kan se en flash effekt rett etter behandling men som vanlig etter 6-8 uker ser man en fastere hud. Dette blir at huden stramme seg opp og at strekkmerker forbedre seg. For å få tilfredstillende effekt trenges ca 10-15 ganger.

·        Lymfedrenasje: kan øke kroppens funsjonalitet og forbedrer vår helse på forskjellige måter. Hjelper kroppen å bearbeide og drenere vekk væske. Lymfesystemet jobber med sammen med blodomløpet med å føre bort slaggstoffer og ivareta kroppens inmunforsvar. Behandlingen går ut på at maskinen bruker lette pulserende trykk for å stimulere lymfesystemet. Den massasje fører lymfevæsken fra vevet til lymfeknutene som renser den før den går ut til blodet.

·        Microneedling: Det er en estetisk behandling hvor man benytter masse injeksjoner etter å sette på huden farmasøytiske medisiner, planteekstrakter, vitaminer og andre ingredienser for å oppnå en fornyelse av huden. Behandlinger utføres med 12 meget tynne nåler som stykker i hudens overflate over 6000 ganger per sekund. Kombinasjonen av de beste næringsstoffer og tusen små stikk over huden funker over de problemene vi nevnte. Effekten ses med en gang men den ekte resultat kommer etter noen uker når huden fornyer seg. Vi anbefaler minst 5 repetisjoner i ønsket område, men den beste er ca 10.

Ved linken finner du alt du hvordan hver behandling kan hjelpe til fettfjerning   https://www.sweetbeautyoslo.no/behandlinger/kroppsbehandlinger/

HJEMMEBEHANDLING MED KOSMETISKE PRODUKTER

Det finnes flere hjemmeprodukter du kan bruke. Min erfaring sier at de fleste fungerer ganske bra. Noen er til natt, andre dag og natt. De fleste må man massere ganske bra for å sette i gang blodsirkulasjon.

Her kommer noen eksempler

  • Body Blur Shaka Shaka. vannolje-pulver-lotion som reduserer cellulitt fra strenge områder. Cellulitter og noe synlig fett fra kroppen blir borte med en gang.
  • Glycolight. den første kremen som er spesielt til nattbrukt. Det hindrer at fett blir på kroppen som fettcelene og appelsinshud.
  • Resurfaslim. Peeling og fettfjerning krem samtidig. Vurderer fett, celullitter og strekkemerker bare med en produkt.

KONTAKT OSSBESTILL TIME

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.